Mette

Smerte er enormt invaliderende i hverdagen og er ikke noget man skal acceptere. Med mine mange års erfaring indenfor fysioterapi, er jeg vant til at afhjælpe alle former for smerter.  Jeg anvender forskellige former for massage- og udspændingsteknikker, mobilisering, og manipulering samt akupunktur. Jeg uddanner mig løbende og har siden 2008 arbejdet i privat regi, hvor træning har været en betydelig del af min hverdag. Jeg har stor erfaring indenfor undervisning i funktionel træning, pilates, og træning af gravide og nybagte mødre.

Jeg lægger vægt på tilstedeværelse og grundighed i mine behandlinger og tager udgangspunkt i netop din problematik. Jeg brænder for at hjælpe dig af med dine smerter og ligeså vigtigt at du forbliver smertefri. Et behandlingsforløb vil derfor ofte være en kombination af behandling og træning.

En grundig undersøgelse giver resultater. Hos mig er den første behandling derfor 1 time og de efterfølgende behandlinger 45 min. Der skal være tid til at komme hele vejen rundt!