Hvem er vi

Bettina

Mit største ønske, når jeg er på arbejde i klinikken, er at få dig til at stoppe op, trække vejret og passe på dig selv.
Hvordan du passer på dig selv, finde vi ud af sammen.

Nogle har behov for en fysisk behandling med massage eller zoneterapi.
Andre er måske der, hvor livet er gået lidt i stå – eller der er udfordringer der skal kigges på – så er det måske et coachingforløb, vi skal have fat i.

Eller føler du måske, hverdagen går lidt for stærkt og du føler dig lidt for presset. Så kan et 7-ugers stresscoachingforløb eller et 8-ugers mindfulnessforløb (MBSR), måske være det vi skal arbejde på. Det kan også være, at det er mit nye koncept der passer til dig, et 7-ugers Afstresningsforløb, som er bygget op omkring et stresscoachingforløb, men samtidig også har mindfulness og massage med i forløbet.

Uanset hvad vi finder frem til – så glæder jeg mig til at hjælpe dig på vej.

Mette

Smerte er enormt invaliderende i hverdagen og er ikke noget man skal acceptere. Med mine mange års erfaring indenfor fysioterapi, er jeg vant til at afhjælpe alle former for smerter.  Jeg anvender forskellige former for massage- og udspændingsteknikker, mobilisering, og manipulering samt akupunktur. Jeg uddanner mig løbende og har siden 2008 arbejdet i privat regi, hvor træning har været en betydelig del af min hverdag. Jeg har stor erfaring indenfor undervisning i funktionel træning, pilates, og træning af gravide og nybagte mødre.

Jeg lægger vægt på tilstedeværelse og grundighed i mine behandlinger og tager udgangspunkt i netop din problematik. Jeg brænder for at hjælpe dig af med dine smerter og ligeså vigtigt at du forbliver smertefri. Et behandlingsforløb vil derfor ofte være en kombination af behandling og træning.

En grundig undersøgelse giver resultater. Hos mig er den første behandling derfor 1 time og de efterfølgende behandlinger 45 min. Der skal være tid til at komme hele vejen rundt!