Bettina

Mit største ønske, når jeg er på arbejde i klinikken, er at få dig til at stoppe op, trække vejret og passe på dig selv.
Hvordan du passer på dig selv, finde vi ud af sammen.

Nogle har behov for en fysisk behandling med massage eller zoneterapi.
Andre er måske der, hvor livet er gået lidt i stå – eller der er udfordringer der skal kigges på – så er det måske et coachingforløb, vi skal have fat i.

Eller føler du måske, hverdagen går lidt for stærkt og du føler dig lidt for presset. Så kan et 7-ugers stresscoachingforløb eller et 8-ugers mindfulnessforløb (MBSR), måske være det vi skal arbejde på. Det kan også være, at det er mit nye koncept der passer til dig, et 7-ugers Afstresningsforløb, som er bygget op omkring et stresscoachingforløb, men samtidig også har mindfulness og massage med i forløbet.

Uanset hvad vi finder frem til – så glæder jeg mig til at hjælpe dig på vej.