Personlig træning

Vil du ændre din krop? Er du træt af at være uoplagt og energiforladt? Mangler du motivation for at nå dine mål?

Så kan jeg hjælpe dig!
I tæt samarbejde vil du opnå den krop du længe har drømt om og du vil hurtigt mærke energien komme til dig. Sammen planlægger vi det forløb, der skal til for at du kan opnå dine drømme. Alle mennesker er forskellige og derfor skal træning være specifikt målrettet dig og dine behov for at give resultater.

Jeg træner med egen kropsvægt, håndvægte, kettlebell, elastikker og små og store bolde. Funktionel træning uden unødig belastning! Med min mangeårige baggrund som fysioterapeut, vil jeg instruere, guide og motivere dig gennem et træningsforløb, der virker! Jeg kan tage højde for allerede opståede skader og undgå at nye kommer til.

Jeg tager udgangspunkt i dig, din kropstype, dine behov og dine ønsker. Og vigtigst af alt hjælper jeg dig med at fuldføre forløbet. Træningen vil foregå i uforstyrrede omgivelser og et forløb vil f.eks. bestå af en times træning tirsdag og torsdag i 12 uger.

Du er velkommen hvad enten du vil tabe 2 el 20 kg. eller blot vil have tonet din krop klar til sommeren. Book en tid eller ring 51 95 91 10 og hør nærmere om de forskellige træningspakker, jeg tilbyder.